Solceller

Att välja solenergi genom solceller är att välja en hållbar energilösning som inte kräver något omfattande underhåll och som håller väldigt länge. På lång sikt är det både kostnadseffektivt och särskilt miljövänligt att välja solpaneler som energikälla. Vi på Nordelektro verkar över hela Norrland och hjälper dig hela vägen från rådgivning och projektering till montage och installation, och till service och underhåll.

Montage

Varje enskilt projekt har sina egna förutsättningar och därför kan det vara stor variation från montering av solceller på ett tak och ett helt annat. Baserat på dina önskemål och förutsättningarna för montage tar våra experter fram förslag på en skräddarsydd solcellsanläggning som passar dina behov på bästa sätt.

Vi hjälper till med alla typer av takmonterade anläggningar, solcellsparker och integrerade system.

Funderar du på en egen solcellsanläggning? Kontakta isåfall Alexander Eriksson så hjälper han dig hela vägen från idé till färdigt resultat!

010-889 97 85
Alexander.eriksson@nordelektro.se

Batterilager

Vi kan erbjuda våra kunder möjligheten till eget batterilager. Det innebär att du lagrar överskottsenergi från dina egna energikällor för framtida bruk, men det innebär också att du kan bidra till att avlasta kommersiella elnät så att de därmed lättare kan hantera skiftningar i den kommersiella energiproduktionen. När du erbjuder batterilagring gentemot elleverantörer kan du få stöd från olika instanser för din hantering av energi för kommersiellt bruk.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Nordelektro Umeå
Formvägen 8 A
906 21 Umeå

Nordelektro Arvidsjaur
Järnvägsgatan 52
933 31 Arvidsjaur

Nordelektro Skellefteå
Svedjevägen 8 A
931 36 Skellefteå

Nordelektro Malå
Storgatan 74
939 32 Malå

Nordelektro Hiss
Svedjevägen 8 A
931 36 Skellefteå

Nordelektro Stockholm
Tranebergsslingan 2
167 45 Bromma

Ostmästargränd 12
120 40 Årsta

Nordelektro Arjeplog
Laisvallvägen 10
938 32 Arjeplog