Hiss

Användningsområden för hissar är otaliga och antalet hisstyper varierar stort. Beroende på vad som ska hisstransporteras och var det ska göra det är förutsättningarna väldigt olika. Med vår kunskap och kompetens inom hissar är Nordelektro Hiss det självklara valet för fastighetsbolag, byggföretag och kommuner.

Helhetslösningar inom hissar

Vi erbjuder projektering, installation, service och underhåll för alla typer av hissar och för samtliga våra verksamhetsorter. Det kan röra sig om att tillgänglighetsanpassa bostäder med trappliftar och dörröppnare, installera och underhålla hissar i det stora byggprojektet eller att projektera för speciella omständigheter i befintliga lokaler. Oavsett hur behoven ser ut kring hissar och hisservice är Nordelektro Hiss alltid det rätta valet.

Olika hisstyper

Beroende på omständigheterna och förutsättningarna där hiss ska installeras finns det olika varianter av hissar som var och en har sina fördelar. Vissa hisstyper behöver inget maskinrum, som exempelvis linhissar, vilket gör installation mindre inskränkande. För ändamål där det krävs hög lastkapacitet är ofta hydraulhissar ett bra alternativ. Vid mindre installationer, exempelvis i mindre bostadshus, kan skruvhiss vara ett tacksamt och prisvärt alternativ.

Vår kunskap och kompetens kring hissar omfattar åtskilliga typer av hissar och vi är en tillförlitlig resurs för alla typer av hissjobb.

Service och underhåll

Då våra hisstekniker har kunskap och erfarenhet av service och underhåll för alla förekommande hissmärken kan vi ta på oss i stort sett alla typer av uppdrag. Våra kunder inkluderar såväl statliga och kommunala verksamheter som fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Med ett heltäckande serviceavtal kan våra kunder känna trygghet i att service och underhåll sker enligt plan och att tillsyn och dokumentation sker enligt aktuella myndighetskrav för hissanordningar.

Kontakta mig så berättar jag mer om en skräddarsydd lösning just för er

 

Andreas Lundmark
Verksamhetsansvarig

andreas.lundmark@nordelektro.se
072-401 46 33

Ni kan också begära offert genom att klicka på knappen nedan.

Nordelektro Umeå
Formvägen 8 A
906 21 Umeå

Nordelektro Arvidsjaur
Järnvägsgatan 52
933 31 Arvidsjaur

Nordelektro Skellefteå
Svedjevägen 8 A
931 36 Skellefteå

Nordelektro Malå
Storgatan 74
939 32 Malå

Nordelektro Hiss
Svedjevägen 8 A
931 36 Skellefteå

Nordelektro Stockholm
Tranebergsslingan 2
167 45 Bromma

Ostmästargränd 12
120 40 Årsta

Nordelektro Arjeplog
Laisvallvägen 10
938 32 Arjeplog