Service / Elinstallationer

Vi har stor erfarenhet av projektering, installation och service, där vi erbjuder både helhetslösningar som tillgodoser omfattande behov, och mindre insatser för enskilda behov. Oavsett hur dina behov ser ut finns vi här och hjälper dig när behoven uppstår. Du kan känna dig trygg i att anlita oss och vid omfattande behov kan du spara tid och pengar genom att använda oss för helhetslösningar.

Med våra smarta lösningar anpassar vi alla våra installationer efter uppdragets förutsättningar eller kundens specifika behov. Det kan röra sig om olika förutsättningar i fastigheten, olika typer av fasta installationer eller olika behov kopplat till fordonsladdning. I samråd med dig som kund tar vi fram den bästa lösningen för dina behov.

Fordonsladdning

Vi har omfattande erfarenhet av både installation och service av många olika laddboxar från olika tillverkare, och vi hjälper dig gärna när du är i behov av service eller åtgärder med din fordonsladdning.

Bli avtalskund

Att vara avtalskund hos Nordelektro innebär många fördelar. Exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med återkommande behov av såväl service som installationer kan få åtgärder samlat på samma faktura. Som avtalskund har du alltid snabb tillgång till service och vi kan också erbjuda kringliggande tjänster genom våra samarbetspartners för ett ännu starkare serviceerbjudande.

Kontakta oss för att veta mer om fördelarna med att vara avtalskund

Nordelektro Umeå
Formvägen 8 A
906 21 Umeå

Nordelektro Arvidsjaur
Järnvägsgatan 52
933 31 Arvidsjaur

Nordelektro Skellefteå
Svedjevägen 8 A
931 36 Skellefteå

Nordelektro Malå
Storgatan 74
939 32 Malå

Nordelektro Hiss
Svedjevägen 8 A
931 36 Skellefteå

Nordelektro Stockholm
Tranebergsslingan 2
167 45 Bromma

Ostmästargränd 12
120 40 Årsta

Nordelektro Arjeplog
Lajsvallvägen 10
938 32 Arjeplog