Välkommen till Nordelektro Umeå

Vi är ett snabbväxande elföretag i Umeå som satt våra kunders behov och våra egna erfarenheter tillsammans för att optimera både priset och lösningen.

Våra tjänster

Vi hjälper dig med allt från små till stora el-jobb, el-installationer och el-reparationer. Kontakta oss redan idag!

Små el-jobb

Vi hjälper dig med alla typer av elarbeten, stora som små där vi bokar in en tid efter överenskommelse. Våra erfarna elektriker är vana vid arbeten i hemmiljö.

Stora el-jobb

Ska du renovera eller bygga nytt? Vi projekterar gärna och lämnar olika förslag på lösningar och produktval för just dina planer.

Elbilsladdare

Det är viktigt att föreningen har en långsiktig plan och en tydlig policy för laddning av elbilar. Kontakta oss, vi har erfarenhet av olika lösningar.

Energibesparing

Vår målsättning är att kunna minska energiförbrukningen med så mycket som 70–90% men även att skapa en trevlig ljusupplevelse. Vi effektiviserar fastighetens ljuskällor som minskar underhållet och sänker elförbrukningen.

Entrébelysning

En entrébelysning skall vara ett välkomnande både för innehavaren och gäster. En tydlig identitetssiffra bör finnas som tydligt talar om var man är på väg – skenet från belysningen bör inte vara för intensivt eller bländande.

Larm och inpassering

Vår tillträdeskontroll med både inbrotts- och överfallslarm skapar trygga arbetsplatser, oavsett storlek.

Ljussättning

Vi delar in ljuset i olika kategorier såsom funktionsljus, trygghetsljus samt stämningsljus. Oavsett dina behov hjälper vi dig med ljussättningen till din bostadsrättsförening. Vi utför installationer med smarta ljusbilder som skapar en trygg och säker belysning i hela området.

Motorvärmare

Dagens teknik gör det möjligt att fjärrstyra motorvärmaruttag. Elförbrukningen kan debiteras direkt på användaren av uttaget.

Trapphus

Här finns det mycket att göra för att förbättra ljuset och minska elförbrukningen. Vi har många förslag för att det ska passa ert trapphus bäst.

Energibesparing

Vi effektiviserar fastighetens ljuskällor som minskar underhållet och sänker elförbrukningen. Belysning behovsanpassas med närvarodetektorer och ljusrelän.

Industriarbete

Service och underhåll av både maskiner och utrustning.

Larm och inpassering

Vår tillträdeskontroll med både inbrotts- och överfallslarm skapar trygga arbetsplatser, oavsett storlek.

Ljussättning

Arbetsmiljön och effektiviteten påverkas kraftigt av en korrekt ljusbild och rätt ljussättning oberoende på vilken arbetsplats du befinner dig på. Vi hjälper dig! Vi mäter ljus, anpassar ljuset för just er arbetsplats och utför installationen. Med effektiv belysning och senaste teknik kan vi framhäva produkter, skapa stämningsfulla miljöer som ger goda helhetsintryck.

Små el-jobb

Allt ifrån felsökningar till ombyggnationer av kontor- och produktionslokaler.

Stora el-jobb

Entreprenader med totalansvar för projektering och utförande.

Behöver du elektriker?

Funderar du på att ljussätta din fasad eller trädgård? Eller har du en nybyggd men icke ljussatt carport? Oavsett storlek eller önskemål hjälper vi dig med arbetet. Fyll i formuläret nedan eller slå en signal så hittar vi tillsamans en lämplig tid för möte eller reparation.