Vi söker resglad elektriker

Umeå

Nordelektro banar väg för nya möjligheter med framtidens teknologi och vi håller oss i framkant gällande vårt tjänsteutbud. I ett led att både expandera vårt tjänsteutbud och våra tjänsteområden söker vi nu dig som är ECY-certifierad elektriker och som trivs med att se och uppleva nya platser med ett starkt arbetslag i ryggen.

Vi samarbetar med några av Europas största infrastrukturbolag när det gäller elbilsladdning, i etablerandet av hållbara tekniska lösningar. Inom det området vill vi stärka upp och ytterligare befästa Nordelektros position som en av Norrlands största privatägda elfirmor. Vi hälsar rätt person varmt välkommen att ansluta sig till vårt kompetenta och familjära team.

Arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet omfattar installation, service och underhåll som en del av vår huvudsakliga tjänsteflora. I samband med installation och service av framför allt laddboxar innebär det en del resor och omfattar också uppgifter kopplat till grävning och lättare markarbete. Även moment kopplat till energibesparing, larm, inpassering och ljussättning kan vara förekommande arbetsuppgifter.

Profil
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har ECY-certifikat. Vi tror att du drivs av frihet under ansvar då servicearbete på fält ofta innebär att du planerar din egen tid på bästa sätt. Vi ser gärna att du har viss arbetslivserfarenhet och då resor med större fordon är en del av vardagen är det meriterande med C och BE-körkort. Som anställd hos Nordelektro är du vår ambassadör ute hos kund och på fältet och det är självklart viktigt att du respekterar vårt uppdrag hos kund och respekterar företaget du representerar.

Krav
• B-körkort
• ECY-certifikat

Meriterande
• Körkort BE, C
• Kunskaper och/eller erfarenhet inom enklare markarbete och grävning

Anställning
Arbetet är förlagt dagtid och anställning är heltid tills vidare. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Umeå.

Då Nordelektro värnar om mångfald ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande samt sökande från olika etniciteter.

Vi undanbeder oss kontakt från rekryterings- eller bemanningsföretag.

Jobbansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, fyll i dina uppgifter och ladda upp ditt CV nedan.

  Nordelektro Umeå
  Formvägen 8 A
  906 21 Umeå

  Nordelektro Arvidsjaur
  Järnvägsgatan 52
  933 31 Arvidsjaur

  Nordelektro Skellefteå
  Svedjevägen 8 A
  931 36 Skellefteå

  Nordelektro Malå
  Storgatan 74
  939 32 Malå

  Nordelektro Hiss
  Svedjevägen 8 A
  931 36 Skellefteå

  Nordelektro Stockholm
  Tranebergsslingan 2
  167 45 Bromma

  Ostmästargränd 12
  120 40 Årsta

  Nordelektro Arjeplog
  Lajsvallvägen 10
  938 32 Arjeplog