Vi söker elektriker med ECY-certifikat

Stockholm

Nordelektro banar väg för nya möjligheter med framtidens teknologi och vi håller oss i framkant gällande vårt tjänsteutbud. I ett led att både expandera vårt tjänsteutbud och våra tjänsteområden söker vi nu dig som är ECY-certifierad elektriker och som trivs med att se och uppleva nya platser med ett starkt arbetslag i ryggen.

Vi samarbetar med några av Europas största infrastrukturbolag i etablerandet av hållbara lösningar i teknikens framkant. Inom det området vill vi stärka upp och ytterligare och ta steget att satsa i Stockholm. Vi hälsar rätt person varmt välkommen att ansluta sig till vårt kompetenta och familjära team.

Arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet omfattar bland annat service och underhåll av både maskiner och utrustning. Energibesparing, larm och inpassering och ljussättning är andra typer av arbetsuppgifter som innefattas av tjänsten.

Profil
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har ECY-certifikat. Arbetserfarenhet efter lärlingstid är meriterande. Det är viktigt att du har god social kompetens då kundkontakt förekommer. Som anställd hos Nordelektro är du vår ambassadör ute hos kund och på fältet och det är självklart viktigt att du respekterar vårt uppdrag hos kund och respekterar företaget du representerar.
Då Nordelektro värnar om mångfald ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande samt sökande från olika etniciteter.

Krav
• B-körkort
• ECY-certifikat

Anställning
Arbetet är förlagt dagtid och anställning är heltid tills vidare. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm, Bromma.
Vill du veta mer om tjänsten eller ansöka? Skicka CV och personligt brev till Frida Rännar, frida.rannar@nordelektro.se.

Jobbansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, fyll i dina uppgifter och ladda upp ditt CV nedan.

  Nordelektro Umeå
  Formvägen 8 A
  906 21 Umeå

  Nordelektro Arvidsjaur
  Järnvägsgatan 52
  933 31 Arvidsjaur

  Nordelektro Skellefteå
  Svedjevägen 8 A
  931 36 Skellefteå

  Nordelektro Malå
  Storgatan 74
  939 32 Malå

  Nordelektro Hiss
  Svedjevägen 8 A
  931 36 Skellefteå

  Nordelektro Stockholm
  Tranebergsslingan 2
  167 45 Bromma