Solcellsmontörer

Skellefteå

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av bland annat montering av byggnadsställningar samt montering och installation av solpaneler med tillhörande komponenter på många olika typer av tak. Inom ramen för arbetet ingår också att funktionstesta installationer samt förberedelser för elektriker.

Din bakgrund/dina egenskaper
Vi värdesätter att du är driven, lösningsorienterad och bra på att samarbeta. Kundkontakt förekommer i din yrkesroll och därför är god social kompetens en värdefull egenskap. Då montering av solceller ofta sker på hustak och byggnadstak är det också viktigt att du är bekväm med arbete på höga höjder, samt att du trivs med att jobba utomhus.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ställningsbyggnation och/eller erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande.

Som anställd hos Nordelektro är du vår ambassadör ute hos kund och det är självklart viktigt att du respekterar respektive kunds önskemål. Då Nordelektro värnar om mångfald ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande, samt sökande från olika etniciteter.

Arbetstid
Heltid, dagtid

Krav
B-körkort

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Tycker du att det här är ett jobb som skulle passa dig är du välkommen med din ansökan till roger.nilsson@nordelektro.se. Vid frågor, ring Roger Nilsson på 010 188 18 02

Jobbansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, fyll i dina uppgifter och ladda upp ditt CV nedan.

  Nordelektro Umeå
  Formvägen 8 A
  906 21 Umeå

  Nordelektro Arvidsjaur
  Järnvägsgatan 52
  933 31 Arvidsjaur

  Nordelektro Skellefteå
  Svedjevägen 8 A
  931 36 Skellefteå

  Nordelektro Malå
  Storgatan 74
  939 32 Malå

  Nordelektro Hiss
  Svedjevägen 8 A
  931 36 Skellefteå

  Nordelektro Stockholm
  Tranebergsslingan 2
  167 45 Bromma